Sillunch

På midsommar ska det ätas sill och potatis, det är svensk lag. Väl? I år har jag för första gången provat på att göra en egen sillinläggning – inspirerad av asiatiska smaker, med ingefära, chili, vitlök och koriander. Den blev jättegod! Ingefäran ger en fräsch sushikänsla. Färskpotatisen var ljuvlig såklart, allrahelst på en bit Vikaknäcke med lite smör och salt.

God midsommar på er!

IMG_0616IMG_0583

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s