Läckra lopp 2014

Den här löparboomen gör att det kommer nya lopp hela tiden – roligt! De senaste dagarna har de här poppat upp och fastnat hos mig.

tunnelrunDet är nåt visst med lopp som bara går en gång! Förutom att det blir automatiskt pers, alltså. I november 2014 kan du springa en mil i Norra Länken-tunneln. Jag har lagt in en intresseanmälan för att springa – gör det du med!

wings

Wings For Life känns som en väldigt unik och spännande idé. Loppet kan springas på 38 olika orter världen över – starten går samtidigt för alla. Hur långt loppet är – ja, det bestäms av hur fort du springer. 30 minuter efter att löparna startat börjar en ”chaser car” köra längs banan i förutbestämd hastighet. När du blir passerad av bilen är ditt lopp över, och det hela fortsätter tills det bara finns en löpare kvar – vinnaren. Running Man, någon?

Det finns en räknare på siten där en kan lägga in sin önskade sträcka, och få veta vilket tempo som krävs för att hinna den innan bilen passerar. För min del vore det grymt att hinna 15 km – vilket skulle motsvara 6:00-tempo. I Sverige är det Kalmar som är värd-ort, och den 4 maj är det dags. Lite sugen är jag!

Vad tror du, blir det succé eller flopp?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s