Välkommen mars!

Ny månad! Lite närmare vår och ljus, och start på fyraveckorsutmaningen #bravalnyavanor som ska se till att vår marsmånad rockar lite extra. En skön utmaning, då den inte innehåller några måsten, utan ger förslag och inspiration till nya val och vanor, och du väljer själv om du vill gå all-in eller bara testa något nytt då och då.

Vecka ett fokuserar på att skapa en bra morgonrutin. Jag testade förslaget att starta dagen med ett glas varmt vatten med citron och cayennepeppar. Konceptet lät inget vidare, men det kändes snällt och bra för kroppen och var faktiskt ganska gott. En positiv upplevelse!

Jag gick sedan all-in på morgonmat, och åt två frukostar. Först en liten en, med bovetemüsli och mandelmjölk, lagom att gå och simma på. Efter ett lugnt och skönt pass i bassängen fanns det plats i magen för frukost två (like a hobbit!) – de här mandelplättarna som jag hittat på Cecilia Folkessons blogg. Supergoda och glutenfria! Toppade dem med lite Bara Bär hallon och en näve blåbär.

IMG_3839 IMG_3840 IMG_3841

Plättarna blev grunden för dagens träningspass nummer två, en löprunda på grus och skogsvägar runt Hellasgården och Lilla Sickla. Härligt att vara ute i skogen!

2014-03-01 12.44.46
Simma ute får väl vänta tills isen försvunnit från Källtorpssjön.

Det här med dubbla frukostar och dito träningspass skulle lätt kunna bli en ny vana! Om en inte behöver göra något ansträngade efter, vill säga – soffan och en kopp kaffe var magnifikt skönt efter dusch och lunch. Orkade ändå läsa lite hemuppgifter till yogakursen, och såklart göra ett yogapass också. Pass tre för dagen, ka-ching! FitBiten säger strax över 20 000 steg och två timmar ”Very active”-tid. Jag kommer att somna ovaggad ikväll.

Hur inledde du mars månad – rivstart eller smyger du igång?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s