Bike – Run – Yoga är mina ledord.

Bike – för att jag älskar att cykla! Gärna efter att ha simmat och strax innan jag får springa. Är också cykel/spinninginstruktör sedan ungefär tio är tillbaka, utbildad via Caroni Cycling och InCycle.

Run – för löpcoaching och styrka för löpare, i samarbete med Urban Tribes. Och för att det är härligt. Run Happy säger Urban Tribes, och jag håller med! Läs mer om mig som löpcoach och hur jag kan hjälpa dig här.

Yoga – för att jag tror på rörlighetsträning och balans som komplement och stöd till mer intensiv träning. Läs mer om det här.

Jag tävlar i triathlon och swimrun enligt principen hellre än bra. Race with a smile! Har en tendens att fullkomligt snöa in på saker i perioder. Triathlon, crossfit, löpning, yoga, simning, olympiska lyft, cykla i skogen, på asfalt och på grus… Allt har sin tid. Eller, egentligen försöker jag klämma in allt samtidigt. Variation och rörelseglädje är starka drivkrafter.

Bloggen uppdateras några gånger i veckan, med vad som händer i mitt liv och med min träning. Vill du ha lite mer aktuell info om kommande klasser, specialevenemang osv kan du följa min Facebooksida, som uppdateras lite oftare.

Välkommen hit, hoppas du ska trivas!

IMG_2277

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s